K2 CHAIN LUBE OFF ROAD 500ML.

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Lubrifiant sintetic pentru lanţuri de motocicleta, bicicleta, etc. Cumpara

W140
Potrivit pentru toate tipurile de lanțuri, inclusiv X-ring și O-ring, motociclete, biciclete, ferăstraie cu lanț, mașini industriale, precum și agricole. Are o excelenta rezistenta la temperaturi ridicate, astfel încât să poată fi folosit si pentru ambreiajele cu lanț la motociclete.

Mod de utilizare: Se aplică la partea interioară lanțului.

Caracteristici: Are o aderență excelentă, fiind rezistent la viteze mari. Acționează împotriva coroziunii, reduce frecarea si crește durata de viață a lanțului și pinionului. Creaza o protecție pe termen lung fiind rezistent la sare si alte condiții meteorologice nefavorabile anuale. Are o culoare transparenta.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018