DPF CLEANER 500ML

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Spray regenerator pentru filtru de particule Cumpara

W150
Agent profesional pentru regenerarea filtrelor de particule diesel DPF/FAP infundate.Dizolvă și elimină depozitele de carbon și cenușă acumulate în filtrul fără demontare. Mod de utilizare rapid, ușor și eficient.Restabilește parametrii originali ale motorului: crește puterea si elimină eșecurile cauzate de starea necorespunzătoare a DPF-ului.După aplicarea se evaporă complet, fără a lăsa urme.

Mod de utilizare: Înainte de a utiliza produsul lasati motorul să se răcească (temperatura ar trebui să mai mică de 50°C). Scoateți sonda de oxigen sau conducta de la senzorul de presiune sau de temperatură de pe filtrul de particule. Agitati bine spray-ul si prin gaura ramasa introduceti furtunul si pulverizati cate 5 secunde de mai multe ori pana goliti tot continutul produsului cu scopul de a penetra exact toata suprafata de intrare a filtrului.
Instalați  la loc sonda de oxigen sau conducta desfacuta apoi porniți motorul și lăsați-l să meargă în gol pentru cel puțin 15 minute pentru a se evapora lichidul. Efectuați o plimbare de 30 de minute. Acest lucru va duce la extracția resturilor si vaporilor de apă din sistemul de evacuare.

ATENTIE! Numai pentru uz profesional in service-uri auto.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018