DERUSTO PLUS 500ML.

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Deruginol solutie biodegradabila Cumpara

L365
K2 DERUSTO PLUS este un extrem de eficient pentru indepartarea ruginii, iar utilizarea sa este simplă și nu necesită efort. Doar introduceți piesa de curatat în K2 DERUSTO PLUS și așteptați până când toată rugina este eliminata. Este sigur pentru cupru, alamă și materiale plastice, are un pH similar cu pH-ul natural al pielii. Poate fi utilizat în mod repetat si se poate evacua în sistemul de canalizare. Este complet biodegradabil.

MOD DE UTILIZARE:

În cazul pieselor mici turnati DERUSTO PLUS într-un recipient apoi introduceti piesa in asa fel incat sa fie cufundata total in lichid. Dupa îndepărtarea ruginii clatiti piesa cu apă caldă. Pentru obiecte mari, inmuiati o carpa sau prosop de hârtie in DERUSTO PLUS, apoi puneti pe partea corodată. Pentru a limita evaporarea lichidului acoperti apoi cu o folie. În ambele cazuri, timpul de îndepărtare a ruginii depinde de gradul de coroziune al piesei.

Clatiti piesa cu apa după finalizarea operatiei de curatire.

Atentie! - Aplicați produsul la temperaturi de peste 18°C.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018