AIR FILTER OIL 500ML.

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Spray pentru intretinerea filtrului de aer Cumpara

K145
Spray adeziv cu ulei de culoare albastru inchis, ce ajută la prevenirea penetrarii filtrului de aer cu praf, noroi, nisip sau apa, la motociclete, quad-uri, scutere si autoturisme.Crește capacitatea de filtrare a aerului, iar utilizarea sa îmbunătățește eficiența motorului și prelungește semnificativ durata de viață a filtrului.Nu curge si nu infunda filtrul.Dupa aplicare se usuca repede.

Utilizare: Pulverizati cu spray uniform pe un filtru de aer curat si uscat . După pulverizare, uleiul albastru va colora fitrul. Asteptati 15 minute apoi puteti monta filtrul.

Utilizarea spray-ului oferă o mai mare cantitate de flux de aer, raspuns imbunatatit al motorului la pedala de accelerație și atingerea puterii maxime.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018