TURBO TEMPO 120GR.

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Pastă de lustruit 120gr. Cumpara

K001
Este o ceară tip pastă, cu proprietăţi excepţionale, care conţine nanoparticule. Îndepărtează chiar și cele mai mici zgârieturi și conferă caroseriei o strălucire aparte. Poate fi aplicată pe orice tip de vopsea, inclusiv cea metalizată. Datorită tehnologiei bazate pe nanoparticule, Turbo îndepărtează acum chiar și cele mai mici zgârieturi, iar vopseaua devine mai netedă și mai lucioasă. 

Acest produs a câștigat numeroase premii la târguri și expoziţii internaţionalepremiat în anii 2006-2012 si este deosebit de apreciat de milioane de clienți satisfăcuți din 30 de țări din întreaga lume. 
Acesta are o confirmare DEKRA, un expert la nivel mondial în testarea de certificare pentru industria auto. 
K2 Tempo fost premiat la prestigiosul târg internațional de invenții și inovații din Jena (Germania), Bruxelles (Belgia) si Seul (Coreea de Sud).

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018