Auron 2
Auron 3jpg

AURON

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Kit de îngrijire a tapițeriei din piele Cumpara

G420
Pielea este unul dintre cele mai nobile materiale utilizate în interiorul autovehiculului – influențând atât prestigiul mașinii, cât și confortul de utilizare. Indiferent dacă ți-ai cumpărat mașina astăzi sau poate acum câțiva ani – dacă în interior este tapițerie din piele, este întotdeauna bine să ai grijă de ea.

Acesta este motivul pentru care am creat un set unic K2 Auron.

Care sunt principalele avantaje după utilizarea setului K2 Auron?

  • durata de viață extinsă a tapițeriei din piele
  • rezistență mai mare la abraziune, murdărire și crăpare
  • confort sporit de utilizare a vehiculului
  • deprecierea mai lentă a mașinii cauzată de factorul timp

Setul K2 Auron conține patru produse remarcabile, concepute pentru menținerea moliciunii, restaurarea aspectului original, mat și protecția împotriva abraziunii și crăpăturii tapițeriei din piele. Motivul utilizării atât a formulării excelente, cât și a formei produsului a fost acela de a asigura o eficiență optimă combinată cu ușurința în utilizare. Indiferent cât de bun ești în îngrijirea mașinii – setul K2 Auron ajută la întreținerea tapițeriei vehiculului într-un mod extrem de simplu.

Setul K2 Auron contine:

  • K2 Auron Cleaner – agent de curățare cu spumă pentru piele moale și incredibil de eficient într-o sticlă cu aplicator special de spumă. Potrivit pentru utilizare regulată datorită pH-ului său neutru. Nu afectează stratul protector de piele. Oferă aspectul mat pielii și redă culoarea originală.
  • K2 Auron Protectant - protejează pielea împotriva abraziunii, crăpăturilor și, de asemenea, absorbției mâinilor transpirate (în cazul volanului din piele). Oferă moliciune și elasticitate pielii, ceea ce o face mai rezistentă la deteriorare.
  • K2 Auron Brush – perie de curățare cu peri moi, concepută pentru curățarea tapițeriei sau materialelor delicate din piele. Fabricat din componente de cea mai înaltă calitate, cu design solid. Curăță perfect, chiar și cele mai dificile suprafețe de piele de atins. Nu deteriorează suprafața pielii, nu lasă dungi și se potrivește perfect în mână.
  • Microfibră K2 – microfibră umflată universală, tăiată cu laser, pentru curățarea delicată și uscarea diferitelor suprafețe, cum ar fi piele, materiale plastice sau vopsele. Absoarbe perfect apa si astfel poate fi foarte dedicat si pentru uscarea pielii.

Bine de știut : Pentru a vă menține tapițeria din piele în stare optimă, se recomandă să utilizați setul K2 Auron în mod regulat pentru curățare și protecție (o dată la 3 luni). Pentru pielea foarte deteriorată sau extrem de murdară, utilizați setul K2 Auron Strong cu putere avansată de curățare.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018