ANTI MARTEN 400 ML

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Spray impotriva rozatoarelor Cumpara

K199
Spray perfect ce protejează masina si alte elemente împotriva soarecilor, pisicilor și alte rozătoare.  Aceste animale cauta de multe ori să se încălzească la motorul masinii. In acest fel ajung sa roada izolatia firelor provocând pagube considerabile si un prejudiciu considerabil de mare.  Produsul K2 Anti Marten reprezinta o selectie speciala de compoziție de uleiuri esențiale care provoaca la aceste animale un eficient de respingere fiind in accelasi timp si inofensiv atat pentru animale cat și pentru oameni.După aplicare creează strat protector de lungă durată rezistent la temperatura, schimbări atmosferice și de vreme.

Mod de utilizare: Aplicati uniform pe suprafața unde animalele se pot provoca daune (sub capotă, șasiu, roți).  Acesta poate fi utilizat preventiv la 1-2 luni.În caz de ploi abundente, se aplică produsul mai des.

Poate fi folosit si pe piesele din plastic, instalatiile electrice din case, poduri și mansarde.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018