Şampon auto cu ceară

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Express plus 0,5L Cumpara

K140

FOARTE EFICIENT

Șampon pentru mașini super concentrat. Foarte eficient! Un flacon de 0,5 litri, este suficient pentru a spăla 25 de autoturisme.

Datorită cerii naturale de Carnauba, șamponul auto oferă strălucire pe orice lac. În plus, după spălare, creează un strat de protecție invizibil cu ceară pe suprafață, care protejează vopseaua de formarea zgârieturilor fine.

Potrivit pentru toate tipurile de lac, inclusiv metalizate și transparente. 

Poate fi amestecat cu apă de la robinet.

FOARTE SPUMANT

Are un parfum plăcut de lămâie.

Oferă proprietăți excelente de spumare, datorită cărora riscul ca vopseaua să fie zgâriată de particule de nisip și murdărie in timpul spălarii este foarte mic.

AVERTIZARE: Nu lăsați produsul să se usuce pe mașină! Spălarea este recomandată a fi făcută la umbră. 

Produs biodegradabil, sigur pentru mediu.

MOD DE UTILIZARE:

1.  Inainte de spălare udați mașina cu cat mai multă apă, de preferat cu un aparat de spălare cu presiune sau cu un furtun cu apă, pentru a inmuia și indepărta cat este posibil stratul de murdarie existent.

2. Turnați 1-3 capace de șampon intr-o găleată de apă și amestecați.

3. Spălați cu un burete sau perie.

4. Clătiți cu apă curată și lăsați să se usuce.

5. In cazul folosirii unei lance de spumare, pulverizați toată mașina începând de pe acoperiș și terminând cu roțile, folosind o diluție de 1:5 sau 1:10 șampon/apă, apoi continuați conform instrucțiunilor de la punctele 3 și 4. 

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018