SPECTRUM 700ML

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Ceară lichidă rapidă Cumpara

G021
K2 Spectrum este o ceară lichidă unică, creată pe baza celei mai noi realizări tehnologice.
Datorită acestui lucru, puteți cerui vopseaua de pe mașină fără nici un efort și să obţineţi un luciu profund. Este suficient să pulverizaţi suprafaţa, iar apoi să o ștergeţi, fără a aștepta ca ceara să se usuce. Spectrum poate fi lustruit cu ușurinţă, fără a lăsa dungi albe.

Excelent pentru toate tipurile de vopsea. Poate fi utilizat chiar și pe o suprafață încălzită. Are o multitudine de aplicații. Poate fi utilizat cu succes pentru reînnoirea materialelor plastice, farurilor, tablourilor de bord, părţilor cromate sau din cauciuc, anvelopelor, accesoriilor din piele, și geamurilor. Datorită proprietăților sale excepţionale poate fi de asemenea utilizat în casă sau la birou, pentru protecția mobilierului, ferestrelor, materialelor plastice, ecranelor LCD, ochelarilor, etc.

Lasă în urmă un miros plăcut și proaspăt.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018