SIGMA

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Soluţie pentru protecţia anvelopelor Cumpara

G157
Anvelopele negre și lucioase
se potrivesc perfect la o mașină cu aspect deosebit. Inspiraţi de această idee, am creat un produs special - K2 SIGMA, care oferă cauciucului un aspect spectaculos.
K2 SIGMA este o combinație de uleiuri nobile, care conferă o lustruire deosebită și culori profunde, și polimeri sintetici care protejează anvelopele împotriva petelor, crăpării și îmbătrânirii.

Este extrem de ușor de utilizat cu rezultate remarcabile.
Se obţine o suprafaţă fără dungi și fără efort. Efectul impermeabil și stratul invizibil de protecţie de pe anvelopă, sunt de lungă durată. Aplicarea regulată, face ca efectul să dureaze chiar și câteva săptămâni. K2 SIGMA este perfect pentru protecţia garniturilor și elementelor din material plastic.

Lasă în urmă un miros plăcut.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018