ROTON

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Solutie pentru curatarea tuturor tipurilor de jante Cumpara

G167

Solutie pentru curatarea tuturor tipurilor de jante din otel, aluminiu, crom sau vopsite.

Elimina intr-un mod spectaculos toata murdăria persistentă de pe jenti, inclusiv nămolul de la plăcuțele de frână, in urma rezultând un lichid de coloare roșie.Spălarea jentilor este rapida, eficienta și eficace și nu necesită efort.Murdăria este îndepărtată fără riscul zgârierii suprafeței jantelor.

Mod de utilizare: Înainte de a folosi produsul, asigurați-vă că roata este rece la atingere. Pulverizaţi uniform pe întreaga suprafață care urmează să fie curățata, apoi lasati cateva minute dupa care clatiti cu un jet puternic de apa. La momentul aplicării lichidul este incolor. Reacționând la impurități solutia aplicata devine rosie, ceea ce înseamnă că mizeria este dizolvata. Pentru a elimina mizeria profunda folosiţi o perie pentru jenti sau un burete.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018