QUANTUM

Array
Atentie! Produsele sunt handmade. Datorita ambalarii cantitatile livrate pot diferi usor de cantitatile comandate. Pe factura veti regasi exact cantitatea expediata.

Surtă descriere

Ceară sintetică de protecţie Cumpara

G010
Vopseaua bine îngrijită este o carte de vizită a mașinii și a proprietarului acesteia
. Prin urmare, bazându-ne pe investigații, teste și experimente, am creat Quantum, ceara de protecţie sintetică.
Acesta este un produs excepțional, pe bază de polimeri de cea mai înaltă calitate, care asigură protecția vopselei pe termen lung. În plus, include compuși speciali care amplifică culoarea și dau o strălucire aparte.
După aplicarea Quantum, vopseaua devine perfect netedă. Tensiunea superficială a picăturilor de apă crește, ceea ce facilitează curgerea lor în jos.

EXTREME TEST ON PREPARED LACQUER = TEST EXTREM PE O SUPRAFAȚĂ LĂCUITĂ

  • Quantum a fost prezentat de către noi pentru un test extrem. Pentru a evidenția efectul, am mătuit o capotă cu hârtie abrazivă cu granulaţie de 2000.
  • partea din dreapta a capotei a fost protejată cu ceară Quantum, cea din stânga - cu un produs de la competiţie, disponibil pe piață.
  • după 15 spălări, cu utilizarea mijloacelor aplicate frecvent în spălătoriile auto, stratul de protecție oferit de Quantum a rămas neatins. Acest lucru este demonstrat de comportamentul picăturii de apă pe suprafața capotei. • stratul protector oferit de ceara de la competiţie, s-a dovedit a fi mult mai slab.Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

PRODUSE INTRETINERE AUTO

Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

CONTACT

Contactati-ne

0745 125 018